TÜRKİYE Voleybol Federasyonu Bayanlar Voleybol 2'nci Ligi'nden 1'inci Lig'e yükselme başarısı gösteren Seramiksan Kadın Voleybol takımı, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ı ziyaret etti.
Güçlü kadrosu, her zaman yanında olan coşkulu taraftarıyla zirve iddiasını bırakmayan Seramiksan, Bayanlar Voleybol 2'nci Ligi'nden 1'inci Lig'e yükselme başarısı gösterdi. Seramiksan Spor Kulübü Başkanı Bülent Erkul, Seremiksan Atrenörü Ali Kamberoğlu, teknik heyet ve sporcular, Vali Erdoğan Bektaş'ı ziyaret edip kupalarını gösterdi. Vali Bektaş'a imzalı forma armağan etti.
Sporcuları kutlayan Vali Bektaş, "Bayanlar Voleybol Birinci ligde. Salihlispor ve Seramikspor olarak 12 takımdan ikisi Manisa'dan çıkıyor. Salon sporlarında başarılı oluyoruz. İnşallah sizi birinci ligde de şampiyon görürüz" dedi.
Seramiksan Spor kulübü Başkanı Bülent Erkul da amatör ligden bu yana geçen 4.5 yılda Birinci lige çıktıklarını belirterek, "Birinci ligde de başarılı olacağız. Manisa'ya Türkiye'nin ve dünyanın tanıdığı takımları getireceğiz" dedi.

FOTOĞRAF