Osman URAS/ BODRUM,(Muğla),() - MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, 3 gündür kendisinden haber alınamayan, jandarma ve AKUT ile köylülerin seferber olduğu 5 çocuk annesi 57 yaşındaki Meliha Demir komşusunda bulundu.
Bodrum'da daha önce köy olan Çamarası Mahallesi sakinlerinden Meliha Demir'den haber alamayan yakınları kayıp müracaatında bulundu. Demir'in pazar günü öğlen saatlerinde 'Ben gidiyorum' diyerek evden çıktığı ve kendisinden bir daha haber alınamadığı öğrenildi. Bunun üzerine jandarma ve AKUT Bodrum Ekibi arama başlattı. Mahalle sakinlerinin de destek verdiği sabahın erken saatlerinde başlayan arama çalışmaları akşam saatlerine kadar sürdü. Ekiplerin arama çalışmalarından bir sonuç alınamadı.
Meliha Demir'in ailesine, hava karardıktan sonra sevindirici haber geldi. Mahalledeki bir komşuları Demir'in çocuklarını telefonla arayarak annelerinin bulunduğunu, kadının yanlarında olduğunu haber verdi. Bitkin olduğu belirtilen kadın ailesi tarafından komşularından alınarak evine getirildi. Jandarmanın ifadesine başvurmak istediği kadının dağda olduğunu, odun topladığını, susuz kaldığı için baygınlık geçirdiğini ve eve dönmeye çalışırken bu akşam saatlerinde yol üstündeki komşusundan yardım istediğini anlatmaya çalıştığı öğrenildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI