ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde darbe girişimi sonrası izinlerin iptal edilmesi nedeniyle damadın katılamadığı düğünde gelin dayısıyla birlikte düğün salonuna girdi, ilk dansını da babasıyla yaptı.

Gazipaşa'da oturan Hacer Yılmaz ile astsubay B.A., aylar öncesinde aldıkları evlilik kararının ardından düğün tarihini kararlaştırdı. Çift, düğün salonunu tutup davetiyeleri dağıtırken, 15 Temmuz darbe girişimi yaşandı. Düğün için izin alan damat B.A., kamu personelinin izinleri iptal olunca görev yerine dönmek zorunda kaldı, düğün de damatsız yapıldı.

Hafta sonu Gazipaşa Düğün Sarayı'nda düzenlenen düğün merasimine Hatice Yılmaz, dayısının kolunda girdi. Gelinliğiyle sahneye gelen Hatice Yılmaz, ilk dansını da babasıyla yaptı. Salondaki davetliler de geline, eşinin yokluğunu aratmamaya çalıştı. Kendi düğününe katılamayan B.A. ise gönderdiği mesajla davetlilere teşekkür etti. Salondakilere anons edilen mesajında B.A., şu ifadelere yer verdi:
"Mutluluğumuzu paylaşmaya geldiğiniz bu günde sizlerin arasında olamamam beni derinden üzmektedir. Kalbim ve gönlümün siz değerli misafirlerle birlikte olduğunu bilmenizi isterim."
Düğüne katılanlar Hatice Yılmaz'la birlikte oynadıktan sonra tören sona erdi.