Sait KARADUMAN / AFYONKARAHİSAR, () - ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "İnşallah Türkiye'nin bahtı açıktır. Yani 21'inci asra mührü vuracak olan millet, Türk milletidir" dedi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, memleketi Afyonkarahisar'da partisinin Taş Medrese'de düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı. Partililer ve vatandaşın katıldığı bayramlaşmada konuşan Bakan Eroğlu, Ramazan Bayramı'nda İslam dünyasının yeni bir haçlı oyunuyla karşı karşıya kaldığını söyledi. Bakan Eroğlu, "Türkiye'yi bölmek, parçalamak isteyenlerin bir hesabı varsa Allah'ın da bir hesabı var. Buna yürekten inanıyorum. İnşallah Türkiye'nin bahtı açıktır. Yani 21'inci asra mührü vuracak olan millet, Türk milletidir" dedi.
15 Temmuz'daki darbe teşebbüsünün Osmanlı'dan bu yana oynanan en büyük oyun olduğunu kaydeden Bakan Eroğlu, "Bu oyun cenab-ı Allah'ın yardımı, milletimizin dirayeti ve kahramanlığı, cumhurbaşkanımızın direnişi sayesinde engellendi. Liderimiz ileri görüşlü ve dirayetli bir lider. Bu milletimizin bir zaferidir. Kendinizin yaptığı bu direnişi de küçük görmeyin" diye konuştu.
Bakan Eroğlu konuşmaların ardından vatandaşla bayramlaştı.
FOTOĞRAFLI