Faruk KIYAK/İZMİT (Kocaeli), () - İZMİT'te, bir apartmanın üçüncü katındaki dairenin balkonunda mahsur kalan kedi, itfaiye ekibi tarafından kurtarıldı.
İzmit Yahya Kaptan Mahallesi Esenyel Sokak'ta bir apartmanın 3'üncü katında oturan Berrin İkizler tatile giden karşı komşusu Yeliz Demirci'yi yolcu ederken, 'Zeytin' isimli kedisi Yeliz Demirci'nin evine girdi. Yeliz Demirci balkonda bulunan kediyi fark etmeyerek evinin kapısını kapatarak tatile gitti. Berrin İkizler bir süre sonra komşusunun evinden gelen kedisinin sesini duyunca itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi Yeliz Demirci'nin evinin balkonunda mahsur kalan kediyi kurtarmak için itfaiye merdiveni ile balkona yanaştı. Kedi balkondan alınarak indirildi. Kedi, Berrin İkizler'e teslim edildi.
Komşusunun evinden kedi sesi gelince şaşırdığını söyleyen Berrin İkizler, "Komşum tatile gittikten sonra evinden kedi sesi gelince şaşırdım. Balkonda kediyi görünce benim kedim olduğunu anladım. Ev kilitli olduğu için itfaiyeyi aradım. Kedimi bana sağ salim teslim ettiler" dedi.

FOTOĞRAFLI