MANİSA Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, onuruna verilen yemekle veda etti.
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesi ile Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli onuruna bir otelde yemek verildi. Yemeğe Ordu Valisi Seddar Yavuz, Milletvekili Oktay Çanak, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Adalet Komisyonu Başkanı Mesut Bilen, hakim, savcı ve davetliler katıldı.
15 Temmuz 2016'da Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı görevine başladığını, son kararname ile de Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atandığını belirten Başsavcı Ahmet Çiçekli, "Göreve başladığım günden bugüne hak ve mesafe çerçevesinde görevimizi idame ettirdik. Hiç kimseyi kayırmadığımız gibi, hiç kimseye karşı husumet beslemeden görevimizi adalet çerçevesinde yerine getirdik. Hukuk devletinde yasama, yürütme ve yargı organları birbirleriyle uyumlu ve ahenk içerisinde çalışması gerekir. Bu organlar farklı farklı devletin organları değil, bunlar uyum ve ahenk içerisinde millete hizmet etme amacı gütmeliler. Eğer birileriyle kavga ederlerse kaybeden millet olur, millet zarar görür. Uyum ve ahenk içerisinde olursa millet kazanır" dedi.
Vali Seddar Yavuz da, Başsavcı Çiçekli'ye yeni görev yerinde başarılar dilerken, kendisine hizmetlerinden dolayı plaket verdi.
Öte yandan Ahmet Çiçekli'nin yerine Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı'na ise Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz atandı.

FOTOĞRAFLI