Mustafa SUİÇMEZ/ÇANAKKALE, () - AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı, Binali Yıldırım'ın başbakan olması ve 65'inci hükümetin kurulması nedeniyle, il genelindeki esnaf ve vatandaşlara, üzerinde Başbakan Binali Yıldırım'ın fotoğrafının yer aldığı 25 bin adet 'hayırlı olsun' yazılı lokum dağıttı.
AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı, yeni genel başkan ve yeni Başbakan Binali Yıldırım'ın göreve başlaması ve 65'inci hükümetin kurulması sebebiyle Çanakkale merkez başta olmak üzere 11 ilçe ve beldelerde 25 bin adet 'hayırlı olsun' lokumu dağıttı. Kent merkezinde esnaf ve vatandaşlara lokum dağıtıldığını belirten AK Parti Merkez İlçe Başkanvekili Ergin Sezen, "Bu etkinliğimizi İl Başkanlığımız öncülüğünde 11 ilçemizde 'Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım' teması çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. Amacımız hemşerilerimizle bir arada olmak. Onların ellerini sıkmak ve onlara ulaşmak" dedi.
Konuşmaların ardından AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, AK Parti Merkez İlçe Başkanvekili Ergin Sezen, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Saime Aydoğan ve partililer kent merkezinde esnaf ve vatandaşlara lokum dağıttı.

FOTOĞRAFLI