Burak GEZEN - Mustafa SUİÇMEZ/ÇANAKKALE, () - ÇANAKKALE'de akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle cadde ve sokaklar su altında kaldı. Fırtınanın etkisiyle bazı ağaçların dalları kırıldı. Sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadı.
Çanakkale'de saat 17.30 sıralarında başlayan ve yaklaşık bir saat boyunca etkili oman sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklar göle döndü. Özellikle Esenler, İsmetpaşa, Cevatpaşa ve Kemalpaşa mahallelerinde çok sayıda cadde su altında kaldı. Su birikintilerinin oluştuğu caddelerde, sürücüler trafikte zor anlar yaşadı. Yayalar ise yaklaşık yarım metrelik sularda ellerinde ayakkabılarıyla yürümek zorunda kaldı. Yağmurla birlikte etkili olan fırtına bazı ağaçların kırılmasına neden oldu.
Şiddetli yağış nedeniyle kapanan yollar, belediye ekiplerinin rögar kapaklarını açmasıyla normale döndü. Kırılarak yola düşen ağaç dalları da belediye ekiplerince biçki motoruyla budanıp, parçalanarak bulunduğu yerden kaldırıldı.

FOTOĞRAFLI