Yücel BULUT/GAZİPAŞA (Antalya), () - DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Maalesef bölgemizde birçok sorunlar var. İç savaşlar var, terör var, zalim rejimler var. Bir de en son Körfez sorunu çıktı. İnşallah bu Ramazan Bayramı bu sorunların çözümüne vesile olur” dedi.
Mevlüt Çavuşoğlu, Ramazan Bayramı namazını Antalya’nın Gazipaşa İlçesi’ndeki Esentepe Camii’nde kıldı. Namaz çıkışı vatandaşla bayramlaşan Bakan Çavuşoğlu, çocuklara bayram harçlığı verdi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki halk bayramlaşmasına katılan Bakan Çavuşoğlu, İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı askeri personelle de bayramlaştı.
Cami çıkışı basına açıklamada bulunan Bakan Çavuşoğlu, “Gazipaşa’da geleneksel hale gelen bayram namazımızı kıldık. Türk milletinin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı canı gönülden tebrik ediyorum. İnşallah bu Ramazan Bayramı barışa, huzura vesile olur. Maalesef bölgemizde birçok sorunlar var.  İç savaşlar var, terör var, zalim rejimler var. Bir de en son Körfez sorunu çıktı. İnşallah bu Ramazan Bayramı bu sorunların çözümüne vesile olur” dedi.
Bakan Çavuşoğlu daha sonra Alanya'ya geçti.

FOTOĞRAFLI