Çağatay KENARLI / İSTANBUL, () BAĞCILAR'da, bir kişinin elindeki cep telefonu saniyeler içinde çalındı. Zanlı olay yerinden hızla uzaklaşırken, kapkaç anı da güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, 100. Yıl Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi'nde bir marketin önünde meydana geldi. Cep telefonunu elinde tutan bir kişi ne olduğunu anlayamadan telefonunu kaptırdı. Olayın üzerine Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceleyerek çalışma başlattı. Ekipler, kapkaç yapan şüphelinin M.S.(26) olduğunu belirleyerek kısa sürede telefonla birlikte yakaladı. Emniyette işlemleri tamamlanan M.S. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

KAPKAÇ ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Yaşanan kapkaç anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde marketin önünde telefonla konuşan bir kişi görülüyor. Daha sonra konuşmanın sona ermesiyle telefonu eline alan mağdur ne olduğunu anlayamadan kendisine yaklaşan M.S., tarafından saniyeler içerisinde elindeki telefonu kapkaç yöntemiyle alınması görüntülere yansıyor.

(FOTOĞRAF)