TUNCELİ'de CHP İl Başkanlığı'nca terörü protesto ve şehit öğretmen Necmettin Yılmaz'ı anmak için yürüyüş düzenlendi. Belediye önünden başlayan yürüyüşe, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, milletvekilleri, Tunceli Valisi Tuncay Sonel, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur ve İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş de katıldı. Yürüyüş sırasında sadece Türk bayrakları ve şehit edilen öğretmen Necmlettin Yılmaz'ın fotoğrafları taşındı.
CHP Tunceli İl Başkanlığı'nın PKK'lı teröristler tarafından kaçırıldıktan sonra şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz'ı anmak ve terörü protesto etmek için düzenlediği, yürüyüş, saat 18.00 sıralarında başladı. Kent merkezinde Belediye binası önünde toplanan CHP'liler, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, milletvekilleri Tuncay Özkan, Muharrem İnce, Haluk Pekşen, Gürsel Erol, Gülay Yelekçi, Tunceli Valisi Tuncay Sonel, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Tunceli İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş ile birlikte yürüyüşe başladı. Cemevine kadar yürüyen kalabalık ellerinde sadece Türk bayrakları ve şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz'ın fotoğraflarını taşıdı ve sessiz bir yürüyüş gerçekleştirildi.
Yürüyüşe katılanlar yaklaşık yarım saat yürüdükten sonra şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz'ın cenazesinin atıldığı Pülümür Çayı'na Gole Çeto Parkı'ndan karanfiller attı. CHP'lilerin düzenlediği yürüyüş için polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı gözlendi.

FOTOĞRAFLI