Kırıkkale'de, öğrenci velisi Mehtap Ö.'nün (42) bıçak ve falçata ile saldırısı sonrası yaralanan sınıf öğretmeni Yüksel Kuzucu (40), tedavisinin ardından okula döndü. Kuzucu, okulda öğrencileri tarafından alkışlarla karşılandı.
Gündoğdu Manas İlkokulu'nun bahçesinde 4 gün önce meydana gelen olayda; sınıf öğretmeni Yüksel Kuzucu, okul bahçesinde öğrenci velisi Mehtap Ö.'nün bıçak ve falçata ile saldırması sonucu yaralandı. Baş, el ve kollarında kesikler oluşan Kuzucu, tedaviye alınırken, Mehtap Ö. ise çıkarıldığı mahkemece, İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.
Tedavisinin ardından taburcu edilen Yüksel Kuzucu, haftanın ilk günü okula döndü. Kuzucu, okul bahçesinde öğrenciler tarafından alkışlarla karşılandı. Öğrenciler, 'Öğretmene şiddete hayır, öğretmenime dokunma' yazılı pankart açtı. Yüksel Kuzucu, Bu üzücü olayın bana veya başka bir öğretmen arkadaşıma yapılması son derece üzücüdür. Bu olay olmasa iyi olurdu. Kendi adıma bana saldıran veliden şikayetçi oldum. Kadın veliyi ben tanımıyorum. Tek derdim ve tasam öğrencilerime faydalı bir öğretmen olmaktır dedi.