Mesut BUDRAÇ/BİNGÖL, () - BİNGÖL ve Sakarya Ak Parti Gençlik Kolları tarafından organize edilen 'Kardeşim Birlikteyiz' projesi kapsamında Bingöl'de, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın da katılımıyla 54 bisiklet ve 8 tekerlekli sandalye dağıtıldı.

Bingöl ve Sakarya Ak Parti Gençlik Kolları tarafından organize edilen 'Kardeşim Birlikteyiz' projesi kapsamında Bingöl'de 54 bisiklet ve 8 tekerlekli sandalye düzenlenen törenle dağıtıldı. Bingöl Valiliği önündeki törene Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Vali Ali Mantı, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Sakarya ve Bingöl Ak Parti Gençlik Kolları Başkanları ve bazı partililer katıldı. Ak Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, programın yapıldığı alana bisiklet sürerek geldi. Vali Mantı'da YIlmaz'a eşlik etti.

Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Bingöl Belediyesi halk oyunları ekibinin gösterisi, protokol ve açılış konuşmalarıyla devam etti. 

Burada konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ak Parti ve hükümetin kardeşlik projelerine önem verdiğini belirterek, "Hükümetimiz ve partimiz kardeşlik projesine büyük önem veriyor. Biz bir bütün ve kardeşiz. Farklılıklarımızı zenginlik olarak gören bir milletiz. Bunun güzel uygulamalarından birini de bugün görüyoruz. Daha önce Afyon ile Bal- Kaymak kardeşliği kurmuştuk. Maraş ile de kardeşlik kurmuştuk. Çok güzel bir heyet gelmişti. Orada da güzel bağlar kurduk. İnşallah onları da devam ettireceğiz. Gümüşhane ile de güzel bir kardeşlik köprüsü kurulmuş durumda. Tüm illerimizle kardeşiz, bütün yöreler bizim" dedi. 

Program, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.