ŞEHİT POLİS CENGİZ ERDUR'UN CENAZESİ YARIN ELAZIĞ'DA TOPRAĞA VERİLECEK Diyarbakır Barosu Tahir Elçi'nin öldüğü, saldırıda şehit olan 2 polis yarın Diyarbakır ve memleketlerinde düzenlenecek törenlerin ardından toprağa verilecek.

Şehit polis memuru Ahmet Çiftaslan, memleketi Kahramanmaraş'ta, şehit polis Cengiz Erdur da memleketi Elazığ'da toprağa verilecek. Evli ve bir kız, bir erkek olmak üzere 2 çocuk babası olan şehit polis Erdur'un eşinin de Diyarbakırlı olduğu öğrenildi. Anne ve babası ile bir ağabeyini daha önce kaybeden şehit polis memuru Erdur'un bir ağabeyi de Adıyaman'da infaz koruma memuru olduğu öğrenildi. Elazığ Mevlana Cami'inde ikindi namazı müteakip kılınacak cenaze namazından sonra şehit polis Cengiz Erdur'un naaşı, Elazığ Asri Mezarılğı'nda toprağa verilecek.

CUMHURİYET BAŞSAVCISI SOLMAZ'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, akşam saatlerinde yaptığı yazılı açıklamada, Baro Başkanı Tahir Elçi ve şehit polisler için başsağlığı mesajı yayınlayadı. Solmaz imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, 'Diyarbakır İli Sur İlçesinde 28 Kasım 2015 tarihinde meydana gelen olayda hayatını kaybeden Diyarbakır Barosu Başkanımız Tahir Elçi, Şehit Polis Memurlarımız Ahmet Çiftaslan ve Cengiz Erdur'a Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralanan polis memurlarımız ve basın mensuplarımıza acil şifalar diliyoruz' denildi.