Sait KARADUMAN / AFYONKARAHİSAR, () - AFYONKARAHİSAR'ın Çay İlçesi'nde dün gece meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Adil, Nuran ve Emine Eke ile Ayşe Kiraz toprağa verildi.
Afyonkarahisar- Konya Karayolu'nun 48'inci kilometresinde Çay'a bağlı Ali Kaleli kavşağında dün gece meydana gelen kazada, Adil Eke yönetimindeki 07 V 2780 plakalı otomobille Mehmet Çağlar yönetimindeki 03 KP 111 minibüs çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle refüje savrulan otomobil iki aydınlatma direğini devirdikten sonra durabildi.
Yakınlarının nişan töreninden döndükleri belirlenen otomobildeki 6 kişiden sürücü 36 yaşındaki Adil Eke, eşi 35 yaşındaki Nuran Eke ve kızları 14 yaşındaki Emine Eke ile 40 yaşındaki Ayşe Kiraz olay yerinde yaşamını yitirdi. Ramazan ve Fatma Kiraz ile minibüs sürücüsü Mehmet Çağlar ise yaralandı.
Kazada yaşamını yitiren Adil, Ayşe ve Emine Eke ile Ayşe Kiraz, Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesi'ne bağlı Karadilli Beldesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi. Eke çiftinin 2 çocuğu olduğu, diğer çocuklarının rahatsızlanan babaannesinin yanında kaldığı belirtildi.

FOTOĞRAFLI