MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, kavşakta bir otomobille yolcu minibüsü çarpıştı, aralarında 2 Belçikalı turistin de bulunduğu 11 kişi yaralandı.
Turgutreis'ten Bodrum yönüne giden Ömer Keskin'in (20) kullandığı 48 TM 6740 plakalı yolcu minibüsü, dün saat 21.30 sıralarında Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Lise Kavşağı'nda, karşı istikametten gelip, dönüş için manevra yapan Mustafa Uygun (38) yönetimindeki 48 VZ 575 plakalı otomobille kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan minibüs devrildi. Minibüsteki yolculardan Hatice Yılmaz (30), Türkay Başbuğ (54), Rukiye Leyal Camcı (48), Gülbahar Dikme (20), Mustafa Doğan (23), Fatma Duman (39),Volkan Çalışkan (21), Ozan Acar (20) ile Belçika uyruklu turistler Asselman Luc (53) ve Van Molle Karina (52) yaralandı. Çevredekilerin de yardımıyla minibüsten çıkan yaralılar, ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi ve Özel Bodrum Hastenesi'ne kaldırıldı. Kırmızı ışıkta geçtiği ileri sürülen minibüsün şoförü Ömer Keskin de kazadan bir süre sonra bacağında ağrı hissetmesi üzerine hastaneye gitti. Tedavilerinin ardından yaralıların tamamı taburcu edildi. Kazayı yara almadan atlatan otomobil sürücüsü Uygun'un ise 0.79 promil alkollü olduğu belirlenip, ehliyetine el konuldu.
Kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat trafiğe kapanan yolda trafik, araçların çekilmesi ve belediye ekiplerinin yolu yıkamasının ardından tekrar normal seyrine döndü. Polis, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

FOTOĞRAF