İSTANBUL () - YAKLAŞIK 1 senedir yayın hayatında olan Ne Güzel Yerler gezi tatil programı ülke tanıtımı için karış karış Türkiye’yi çekiyor.

Medyadoktoru Yapım firması tarafından 13 Bölüm World Travel Channel kanalında yayınlanan programın yeni yayın döneminde ulusal bir televizyon kanalında yayınlanacağını belirten programın yapımcısı ve sunucularından Elif Tayhan, "Önemli bir TV kanalı ile sözleşmemizi yaptık kanalın duyuru stratejisinden dolayı önümüzdeki günlerde yeni kanalımızı duyuracağız. Ülkemizin saygın kanallarından birisi olduğunu söyleyebilirim. Ne Güzel Yerler programı sunucularından Kerem Baydar ise, "Programı  yapmaktaki amacımız yurt dışından ülkemize gelen turistlerin  güzelliklerimizi görmelerini sağlamak ve ülkemizin tanıtımına katkı sağlamak. İzleyicilerimizi Türkiye'nin sıra dışı turizm bölgelerinde keyif ve eğlence dolu unutulmaz bir yolculuğa çıkarmak. İzleyicilerini Türkiye'nin sıra dışı turizm bölgelerinde keyif ve eğlence dolu unutulmaz bir yolculuğa çıkaracak. "

ARAPÇA DUBLAJ İLE ORTADOĞU TV’LERİNDE DE YAYINLAYACAĞIZ

Türkiye'ye yoğun ilgi gösteren Ortadoğu ülkelerine de 'Ne Güzel Yerler' programının Arapça dublaj ile yayınlanacağını belirten Tayhan, ‘’Ülkemizde yayınlanan Türk dizileri, sağlık turizmi gibi sektörlerin tanıtımına katkı sağladığı gibi bizler de gidilmesi görülmesi gereken yerleri Ortadoğu’nun en büyük TV kanallarında yayınlatacağız. Görüşmelerimiz Dubai merkezli TV ‘kanalları ile başladı. Ne kadar çok kitleye ulaşırsak ülkemizin tanıtımına o kadar katkı sağlarız" dedi.

(FOTOĞRAFLI)