Muhammet BAYRAM / ANKARA, () - ŞIRNAK 'ta PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan 3 askerden biri olan Şehit Jandarma Er Muhammed Furkan Demirel son yolculuğuna uğurlandı. 

Şırnak'ın Uludere ilçesinde Elmalı Üs bölgesine yemek götüren askeri araca PKK'lı teröristlerce saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu şehit olan askerlerden 22 yaşında ki Jandarma Er Muhammed Furkan Demirel için Ahmet Hamdi Akseki Camiinde cenaze namazı kılındı. 

İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına Başbakan Binali Yıldırım,  Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Kuvvet Komutanları, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Şehidin yakınları cenaze namazı sırasında güçlükle ayakta durabildi. Aliye ve Mahir çiftinin 3 çocuğundan biri olan şehit Muhammed, Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Karacaören Aile Mezarlığına götürüldü.