UŞAK Üniversitesi tarafından, Atasay Grup Onursal Başkanı işadamı Atasay Kamer'e  ‘fahri doktora' unvanı verildi.
Uşak Üniversitesi'ne İslami İlimler Fakültesi binasını yaptıran, eğitimden sağlığa çok sayıda projeye destek veren Atasay Grup Onursal Başkanı Atasay Kamer'e Uşak Üniversitesi Senatosu tarafından ‘İşletme Altında Pazarlama ve Üretim Yönetimi' alanında fahri doktora unvanı verildi. Güzel Sanatlar Fakültesi Mustafa Kemal Paşa Anfisi'nde düzenlenen törene, Uşak Valisi Seddar Yavuz, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, AK Partili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Uşak İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Yalçın, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Atasay Grup Onursal Başkanı Atasay Kamer, Atasay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, Atasay Genel Müdürü Çiğdem Kamer, akademisyenler ve protokol üyeleri katıldı. Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Atasay Kamer'in hayırsever bir insan olarak öne çıktığını ifade ederek şöyle konuştu:
"Fahri doktora alanında başarılı olmuş, ülkenin gelişmesine, kalkınmasına ve ilerlemesine katkıda bulunmuş ve çığır açmış kişilere verilir. Atasay Kamer'in tüm gençlerimize ışık tutacak örnek başarı hikayesinin yanı sıra Uşak'a yaptığı katkılardan, eğitim, sağlık ve sivil toplum kuruluşlarına maddi ve manevi olarak vermiş olduğu olağanüstü desteklerin dolayı Uşak Üniversitesi olarak ‘İşletme Altında Pazarlama ve Üretim Yönetimi' alanında fahri doktora unvanı vermenin onur ve mutluluğunu yaşıyoruz."
"UŞAK'IN PARASINI UŞAK'A İADE ETTİM"
Gelecek nesillerin yetiştirilmesinde üniversite iş dünyası işbirliğinin şart olduğuna değinen Atasay Grup Onursal Başkanı Atasay Kamer, "Uşak'ta açtığım kuyumcu dükkanından kazandığım paranın ticari hayatımdaki başarıda önemli rolü olduğuna inanıyorum. Uşak Üniversitesi'nde yapılan İslami İlimler Fakültesi binası, Atasay Kamer'de emanet duran Uşaklıların parası ile yapılmıştır. Uşak'ın parasını Uşak'a iade etmeye çalıştığım için sizlerden teşekkür beklemeye bile hakkım olmadığına inanıyorum. Yarınların emanet edileceği gençlere yaşam hikayemin ışık tutmasını temenni ediyorum" diye konuştu.
Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik tarafından cüppesi giydirilen Atasay Kamer'e fahri doktora beratı ise Uşak Valisi Seddar Yavuz tarafından verildi. Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Kamer'e çiçek takdim etti.

FOTOĞRAF