MUĞLA'nın Milas İlçesi'ndeki bir tersanede meydana gelen patlama yaralanan 4 işçiden 52 yaşındaki Sefer Karayer, Denizli Devlet Hastanesi'nde 13 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti.

Karayer'in cenazesi yakınları tarafından Milas'a getirilip, bugün toprağa verildi.Milas'ın Güllük Mahallesi'ndeki bir tershanede, geçen 8 Haziran'da saat 15.00 sıralarında, geminin içinde iki gün önce önce boyandığı belirtilen bölümde, işçilerin spiral makinesi ile çalıştığı sırada patlama meydana geldi.

Tersanede çalışan işçilerden İzzet Seçkin (26), Ardahan Yıldırım (23), Volkan Tosun (23) ve Sefer Karayer (52), patlama sırasında çeşitli yerlerinden yanarak yaralandı. Yaralılar, Milas 75. Yıl Devlet Hastanesi ve İzan Özel Sağlık Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

Yapılan ilk müdahalelerin ardından yanık ünitesi bulunmadığı için Denizli Devlet Hastanesi'ne sevk edilen yaralılardan Sefa Karayer, burada 13 gündür sürdüğü yaşam mücadelesini dün kaybetti.

Evli olan ve çocuğu bulunmadığı belirtilen Karayer'in ölümü, yakınları ile mesai arkadaşlarını yasa boğdu. Karayer'in cenazesi bugün Denizli'den Milas'a getirilerek, sabah kılınan namazın ardından Çamköy Karaer Mahallesi Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.
Diğer 3 yaralının ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.