Anadolu Girişimci İşadamları Derneği (AGİD) üyesi bir grup iş adamı ‘Mavi Tur Organizasyonu’ ile stres attı.
    Bölge ve ülke ekonomisine katkı sunan AGİD, sosyal etkinliklerle de üyeler arasındaki dayanışmayı sağlıyor. Türkiye İşadamları ve Sanayicileri Konfederasyonu (TUSKON) çatısı altında faaliyet gösteren AGİD’in ‘Mavi Tur’ programı işadamlarına moral kazandırdı. AGİD binası önünden hareket eden grup, sabah kahvaltısını Silifke’deki Cennet–Cehennem Yolu üzerindeki Yörük çadırında yaptı. Narlıkuyu Koyu’ndan, kendilerine tahsis edilen tekneye binen AGİD üyesi işadamları, Kızkalesi etrafında kısa bir gezi yaptı. Daha sonra Altınorfoz Koyu ve Akyar’a demir atan işadamı heyeti, Maceraperest Doğa ve Su Sporları Okulu Kurucu Eğitmeni Salih Mutlukaya ve diğer eğitmenler eşliğinde tüplü dalış yaptı.
        AGİD Genel Sekreteri Mustafa Kılıçel, etkinliğe katılan dernek üyelerine teşekkür etti. Kılıçel, “Biz büyük bir aileyiz. Bu tür sosyal etkinlikler bize ayrı bir güç veriyor. Ayrıca bu tür faaliyetlerde işadamlarımız aralarında yaptıkları sohbetlerle bilgi birikimlerini de paylaşıyor.” dedi.
        Maceraperest Doğa Sporları Okulu Kurucu Eğitmeni Salih Mutlukaya ilk kez işadamları arasında gerçekleştirdikleri dalışın başarılı bir şekilde geçtiğini belirtti.