Zonguldak Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dr. Yüksel Tuncer, hastanelerinde gece nöbetçi doktor kaldığını ifade ederek, acil durumlarda vatandaşların müracaatta bulunabileceğini söyledi.
    Sağlık Grup Başkanı olan ve aynı zamanda Kdz. Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi görevini sürdüren Dr. Yüksel Tuncer, vatandaşların, hastanelerinde acil hizmeti verildiğini bilmediklerini belirtti.
    Dr. Yüksel Tuncer, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde hafta içi akşam 17.00’den gece 24.00’e kadar, hafta sonu ise sabah 09.00’dan akşam 17.00’ye kadar acil hizmetleri verdiklerini ifade ederek, acil durumlarda vatandaşların müracaatta bulunabileceğini dile getirdi.
    Tuncer, “Çoğu vatandaşımız, acil hizmeti verdiğimizi bilmiyor. Aslında acil hizmetimizi duyurmaya çalışıyoruz, fakat buna rağmen birçok vatandaşımız bu hizmetimizden habersiz. Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde hafta içi akşam 17.00’den gece 24.00’e kadar, hafta sonu ise sabah 09.00’dan akşam 17.00’ye kadar acil hizmeti veriyoruz. Bu saatlerde, hastanemize acil başvurusunda bulunan vatandaşlarımızı tedavi etmeye çalışıyoruz.” dedi.