AK Partili milletvekilleri geçirdikleri trafik kazasında yaralandı. Tedavi altına lanın milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz'ün durumlarının iyi olduğu belirtildi.
    Ankara- Muş uçak seferinin elverişsiz hava koşulları yüzünden iptal edilmesi üzerine Muş uçağı, Elazığ Havalimanı'na indi. Uçaktan inen milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz ile AK Parti Bitlis İl Başkanı Fatih Kadiroğlu, Bitlis Belediye Başkanı AK Partili Fehmi Alaydın'ın 34 FA 0013 plakalı özel otomobiliyle öğleden sonra Bitlis'e gitmek üzere Elazığ'dan ayrıldı. Muş'a 8 kilometre kala, kar ve buzlu yolda sürücünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil şarampole yuvarlandı. İki takla atan otomobilden yaralı olarak çıkan milletvekilleri Vahit Kiler, Vedat Demiröz ile Kerem Arabağ, Fatih Kadrioğlu ve Hasan Başguder ambulanslarla Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste yaralılara müdahale edilirken AK Parti İl Başkanı Fatih Kadiroğlu'nun ise kazadan yara almadan kurtulduğu belirtildi.
    Açıklamada bulunan AK Parti Muş İl Başkanı Halis Saltık, vekillerin durumunda önemli bir şey olmadığını, yarın taburcu edileceklerini söyledi.