AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, 12 Haziran Genel Seçimleri’nde kendilerine destek veren Giresun halkına layık olabilmek için bütün gayretleriyle çalışacaklarını söyledi.
    Geldi, 12 Haziran Genel Seçimleri’nin ardından başlattığı teşekkür ziyaretlerini Çanakçı ilçesinde sürdürdü. Gezilerine Eynesil ilçesinden başlayan Geldi’nin ikinci durağı Çanakçı oldu. Burada ilçe teşkilatını ziyaret eden Geldi, daha sonra esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Sorunları dinleyen Geldi, ilçe halkına seçimde AK Parti’ye olan desteklerinden dolayı teşekkür etti. Geldi, daha sonra, ilçeye bağlı Karabörk Beldesi’ne geçti.
    AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, yaptığı açıklamada, 12 Haziran Genel Seçimleri'nde bütün Giresun’da olduğu gibi Çanakçı ilçesinde de vatandaşların partilerine önemli katkıda bulunduğunu belirtti. Çanakçı ve Giresun halkının, kendilerine verdiği desteğe layık olmak için gereken çalışmaların yapılacağını aktaran Geldi, ”Verilen büyük desteğe layık olmaya çalışacağız." dedi.
Geldi, Giresun için büyük düşündüklerini, hızlı bir şekilde Giresun'a hizmet üretmek için çabaladıklarını da sözlerine ekledi.
    AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi’nin, Çanakçı ziyaretine İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, AK Parti Çanakçı İlçe Başkanı Ali Bilge, İl Genel Meclis üyesi Ali Osman Kasım, AK Parti Giresun İl Yönetim Kurulu üyesi Halit Yağlıdere ve Karabörk Belde Belediye Başkanı Ömer Karaman da katıldı.