Antalya'nın Alanya ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1'i ağır 3 kişi de yaralandı.
    Manavgat'tan Alanya istikametine giden Mehmet Akdemir yönetimindeki 07 LS 772 plakalı otomobil, Okurcalar beldesindeki kavşakta tali yoldan ana yola çıkan Hakan Görgülü(20)'nün kullandığı 07 JN 288 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada, motosiklette bulunan Hakan Güngör (18) olay yerinde hayatını kaybetti. Motosiklet sürücüsü Hakan Görgülü ile otomobil sürücüsü Mehmet Akdemir (30) ile otomobilde bulunan Hatice Akdemir (20) de yaralandı. Özel Anadolu Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Görgülü’nün ağır yaralı olduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden Güngör'ün lise öğrencisi olduğu ve motosikletle dershaneye gitmeye çalıştığı, ağır yaralanan Hakan Görgülü'nün ise askere gitme hazırlığı içinde olduğu öğrenildi.
    Olay yerinde bulunan ölen gencin yakınları vatandaşlar yolu trafiğe kapatmak istedi. Vatandaşlar kendilerine engel olan jandarma ve trafik ekipleriyle tartıştı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.