Ankara'nın Pursaklar ilçesinde belediye, kırtasiye yardımlarının ardından şimdi de sınava hazırlanan öğrencilere “Çek-Kopart Test Kitapçıkları” dağıttı.

Pursaklar’da eğitim gören binlerce öğrenciye geçtiğimiz günlerde ücretsiz olarak kırtasiye dağıtımında bulunan Belediye Başkanı Selçuk Çetin, şimdi de Ülker İlköğretim Okulu’ndan başlayarak sınava hazırlanan öğrencilere test kitapçıklarını dağıtmaya başladı. Başkan Çetin, Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ertuğrul ve beraberlerindeki idareciler ile gerçekleştirdiği kitapçık dağıtımına öğrenciler ve öğretmenler yoğun ilgi gösterdi.

İçerisinde Türkçe, matematik, fen ve teknoloji, İngilizce ve sosyal bilgilerin de yer aldığı kitapçıkları öğrencilere dağıtan Çetin, “Sizler başarılı öğrencilerimizsiniz ve bu başarılarınıza katkı sunmak bizleri mutlu ediyor. Yeter ki siz okuyun.” dedi. Tüm idarecilerle birlikte öğrenciler için seferber olduklarını aktaran Çetin, "Yeter ki siz okuyun diyoruz. Şimdi dağıttığımız bu test kitapçıklarındaki soruları cevaplandırarak başarılarınızı daha da artıracaksınız, buna inanıyorum. İnşallah ülkemize ve milletimize faydalı bireyler olarak hizmet edeceksiniz. Sizler terbiyeli, saygılı ve başarılı öğrencilerimizsiniz." diye konuştu.