Mersin’in merkez Toroslar İlçesi Belediye Başkanı Hamit Tuna toplu konutları bakımdan geçirerek modern görünüm kazandırdıklarını belirtti.
Tuna belediye olarak toplu konut alanlarında başlattıkları ada içi çevre düzenleme çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü kaydetti.
Sorumlu belediyecilik anlayışı ile Akbelen, Güneykent ve Halkkent mahallelerinde ada içi çevre düzenleme çalışması yaptıklarını ifade eden Tuna, Halkkent Mahallesi 2963 adadaki çalışmaların devam ettiği bilgisin verdi.
Toplu konut alanlarını daha modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak amacıyla çalışmalarını yönlendirdiklerini belirten Tuna, kendi görev alanlarında olmamasına rağmen ada içi çevre düzenleme çalışmasını yürüttüklerini söyledi.
Ada içlerinde; sathi kaplama asfalt, kaldırım, ışıklandırma ve yeşillendirme çalışmaları yaparak bakımsız yapısı öne çıkan toplu konut alanlarının artık daha güzel görüneceğini ifade eden Başkan Tuna, “Toplu konut alanlarında başlattığımız çevre düzenleme çalışmaları ile daha modern bir Toroslar oluşturmayı hedefliyoruz. Yetki alanımızda olmamasına rağmen sorumlu belediyecilik anlayışı ile başlattığımız çalışmalarla artık vatandaşlarımız daha rahat bir hayat sürecekler” dedi.