Kocaeli'nin Kuruçeşme mevkisinde aracıyla yol alırken, bir bayanın bayıldığını gören Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, fenalaşan bayanın yardımına koştu. Başkan Karaosmanoğlu, ardından da acil müdahale için Büyükşehir’in ambulansını olay yerine yönlendirdi.
    Kuruçeşme’de oturan Şise Altuntaş isimli bayan, ailesiyle birlikte evlerine girmek için özel araçlarından indiği sırada birden fenalaştı. Bayanın bayıldığını ve ailesinin çaresizlik içinde ona müdahale etmeye çalıştığını gören Başkan Karaosmanoğlu, hemen aracını durdurdu. Fenalaşarak bayıldığı anlaşılan Şise Altuntaş ve ailesiyle yakından ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu, hemen Büyükşehir’in ambulans servisini arayıp, hastaya acil müdahalede bulunmaları için çağırdı.
    Hızla olay yerine gelen Büyükşehir Ambulansı’ndaki sağlık personeli, Şise Altuntaş’a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Şise hanımın hastaneye kaldırılmasının ardından ailesi, kendileriyle yakından ilgilenen ve gerekli müdahalenin hızla yapılmasını sağlayan Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti. Başkan Karaosmanoğlu, Altuntaş'ın durumuyla ilgili de hastane yetkililerinden bilgi aldı. Şise Altuntaş’ın hastanede yapılan tedavisinin ardından önemli bir rahatsızlığı olmadığının anlaşıldığı ve taburcu edildiği öğrenildi.