Sinop Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'nde görev yapan ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ercan Evrimer (42) için Sinop Valiliği önünde tören düzenlendi.
        Daha önce de kalp ameliyatı olduğu öğrenilen Evrimer dün akşam saatlerinde evinde kalp krizi geçirdi. Evrimer, ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Ercan Evrimer'in ölüm haberini alan akrabaları ve çalışma arkadaşları Atatürk Devlet Hastanesi'ne akın etti.
Evrimer için ilk tören Sinop Valiliği önünde yapıldı. Törene Vali Yardımcısı Yaşar Dursun Yılmaz, Sinop Valiliği ve Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü çalışanları ile Ercan Evrimer'in yakınları ve sevenleri katıldı. Duygulu anların yaşandığı tören sırasında Evrimer'in çalışma arkadaşları göz yaşlarını tutamadı.
        Vali Yardımcısı Yaşar Dursun Yılmaz, yaptığı konuşmada Evrimer'in ailesine ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı diledi. Valilik önündeki tören İl Müftüsü Yalçın Topçu'nun yaptığı dua ile son buldu. Evrimer'in cenazesi daha sonra Alaaddin Camii'ne getirildi. Ercan Evrimer ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazı ardından Demirci köyündeki aile kabristanlığında toprağa verildi.