Türkiye genelinde düzenlenen 'Öğretmenler üretiyor' Ders İşleyiş Yarışmasında Bursa’dan 8 öğretmen ilk 50'ye girdi.
MEB ve SEBİT işbirliği ile düzenlenen, TTNET, Radikalve ÖRAV tarafından desteklenen 'Öğretmenler Üretiyor' Ders İşleyiş Yarışmasında Bursa’dan katılan öğretmenlerin gönderdiği 8 video filmi ilk 50 arasına girerek okullarına akıllı tahta kazandırdı.
Milli Eğitim Bakanlığı ve SEBİT işbirliği ile düzenlenen yarışmada öğretmenler sınıflarında anlattıkları dersi videoya çekti. Öğretmenler Fen ve Teknoloji, Türkçe Sosyal Bilgiler ve Matematik alanlarında hazırladıkları videoları yarışmaya gönderdi.
'Öğretmenler Üretiyor' yarışmasında ilk 50 arasına giren öğretmenler akıllı tahtanın yanı sıra ÖMGEP (Öğretmen Gelişim Projesi) eğitimi, 1 yıllık TTNET ADSL ve öğrencilerine Vitamin ödülleri kazandı.
Ayrıca dereceye giren öğretmenlerin müracaat etmeleri halinde okullarına ÖRAV 'Öğrenen Lider Öğretmen' eğitimi de verilecek. Yarışmaya Türkiye genelinden 713 öğretmen, çektiği toplam bin 99 video ile katıldı.
“Öğretmenler Üretiyor” yarışmasına Bursa’dan katılan ve dereceye giren öğretmenler şöyle sıralandı: Şh. Adil Kınık İÖO’ndan Fatih Arıkboğa, İnönü İÖO-Gülşah Aksungur (2 video), T.K.İşletmeleri İÖO-Sinem Seray Cömert, İstaş Kentaş İÖO-Önder Eğerci, Özel Emine Örnek İÖO-Gülten Erdoğan, Sevil Üremen, Özge Rekkalı