Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri’ye geliyor. Sabah saatlerinde Kayseri’ye karayoluyla gelecek olan Mehdi Eker, Kayseri Şeker Fabrikası’nı ziyaret edecek. Burada toplantı düzenleyecek. (11.00)

Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, Denizli'de basın toplantısı düzenleyecek. Başçı, daha sonra Para Politikaları konulu konferansta konuşma yapacak. (14.00-14.30)

İzmir Valisi Cahit Kıraç, 2011 LYS Sınav sonuçlarına göre TM1, TM2, TM3 puan türünde Türkiye 1. Karşıyaka Özel Yamanlar Anadolu Lisesi öğrencisi Deniz Çağlın, MF4 puan türünde Türkiye 7. Bornova İzmir Fen Lisesi öğrencisi Deniz Sökeli, MF4 puan türünde Türkiye 8. Bornova İzmir Fen Lisesi öğrencisi Kaan Ege Özgün'e ödül verecek. (11.30)

Şifa Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. Mehmet Ateş, basın toplantısı düzenleyecek. (10.00)

Türkiye pazarından çekilen ABD'li Best Buy'ın Türkiye'de İzmir ve Ankara mağazaları, törenle Teknosa markası ile hizmet vermek başlayacak. (09.15)

Kayseri Serhat Dershaneleri, açıklanan LYS sonuçlarına göre Türkiye ikincisi, üçüncüsü ve dördüncüsü çıkardı. Dershane, derece yapan öğrencilerini basın toplantısı yaparak tanıtacak. (10.00)

Osmangazi Belediyesi’nce başlatılan “Örnek İş Yeri Projesi” nin 3. dönemi sona erdi. Mesleki Eğitim Merkezi’nde kuaförlük, berberlik, aşçılık ve lokantacılık gibi alanlarda eğitim gören 84 kursiyerlere hijyen ve bulaşıcı hastalıklar konusunda eğitim verildi. İşyeri için büyük önem taşıyan hijyen eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerler Haraççıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törenle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın elinden sertifikalarını alacak. Renkli geçecek törende, gitar eşliğinde kuaförler saç show, aşçılar ise pasta yapacak. (14.30)

Bursa'da Eralp Kimya terleme ve ter kokusu tedavisi ve çözümlerinde dünyanın bir numaralı markası Odaban hakkında bilgilendirme toplantısı düzenleyecek. (16.30)

Trabzonspor, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 27 Temmuz Çarşamba günü deplasmanda Benfica ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam edecek. (11.00)

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, TSYD Trabzon Şubesi ve EYOF 2011 Trabzon Genel Koordinatörlüğünce düzenlenen ve Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek “Oyunlardan Olimpiyatlara Trabzon ve Turizm” konulu panelde konuşacak. (16.00)

Bursaspor yeni sezon formalarını düzenlenecek lansman ile tanıtacak. (20.30)