Cihanbeyli Sabah Dershanesi, 2011 yılı Seviye Belirleme Sınavı (SBS)'nda dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi. Öğrencilerin ödüllerini Cihanbeyli Kaymakamı Kemal Kızılkaya verdi.
    Temmuz ayında açıklanan SBS 8 sınavında 500 tam puanla Türkiye birincisi olan Sabah Dershanesi Öğrencisi Elif Nur Kırlı’ya, Cihanbeyli Sabah Dershanesi Yönetim Kurulu tarafından alınan dizüstü bilgisayarı Kaymakam Kızılkaya verdi. SBS sınavında 450 ve üstünde puan alan diğer öğrencilere de plaket verildi. Sabah Dershanesi öğretmenleri ve yönetim kurulu ile birlikte Kaymakam Kızılkaya’yı makamında ziyaret eden başarılı öğrenciler sınava nasıl hazırlandıklarını ve aralarındaki rekabeti anlattı.
    Kaymakam Kızılkaya ise sınavda elde edilen başarının önemine değindi. Öğrencilere ideallerindeki meslekleri de soran Kızılkaya, bu başarıda emeği geçen dershane öğretmen ve idarecilerini tebrik etti. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Kızılkaya, "Tercih edeceğiniz okullar, ileride okuyacağınız yüksek okullara hazırlık olacaktır. Bu yüzden tercihlerinizi şimdiden iyi yapınız." dedi.