Sakarya'nın Karasu ilçesi Karadeniz sahilinde, fırtınada oluşan dalgaların caddeye taşıdığı duba şeklindeki cisim, korkuya neden oldu. Mayın olabileceği ihtimaliyle Sahil Güvenlik ve bomba imha uzmanlarınca incelenen cisim kriminal incelemeye gönderildi.
    Bu hafta içinde Karadeniz'de fırtına nedeniyle oluşan dalgalar, sahilden içeri girdi. Batı Karadeniz Caddesi suyla doldu, çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. Fırtına sonrası suların çekilmesiyle birlikte vatandaşlar, cadde üzerinde bir cisim buldu. Cismin mayın olabileceğini düşünen vatandaşlar, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, güvenlik çemberi oluşturduktan sonra Sahil Güvenlik Komutanlığı ve bomba imha uzmanına bilgi verdi.                                                     Sakarya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli bomba imha uzmanı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda görevli mayın uzmanları, ilçeye gelerek cismi inceledi. Yapılan incelemede cismin mayın ya da bomba olmadığı belirlendi. Ancak cismin ne olduğu konusunda bir kanaate varılamadı. İçinde sıvı bulunan cisim, kriminal incelemeye gönderildi.
    Karasu Kaymakamı Murat Duru, Cihan Haber Ajansı (Cihan) muhabirine yaptığı açıklamada, dalgaların caddeye taşıdığı cismin ne olduğunun kriminal inceleme sonucu ortaya çıkacağını belirterek, "Sahil Güvenlik mayın olup olmadığına bakmış. Bomba imha ekibi de incelemiş. Bomba ya da mayın olmadığı kesin. Dubaya benzeyen bir cisim. Kriminale gitti. Ne olduğu orada kesinleşecek." dedi.