Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ‘ulaşılabilir ulaşım’ anlayışıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında, Demirtaş Beldesi’nde 6 bin ton asfaltlama yapıldı.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Vardar ile birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından Demirtaş Beldesi’nde yapımına devam edilen yol çalışmalarını yerinde inceledi. 1,5 kilometre uzunluğundaki Cumhuriyet Caddesi’nde yapılan asfalt çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin hedeflerinin ulaşılabilir, sağlıklı ve yaşanmaktan mutluluk duyulan bir Bursa olduğunu söyledi.
    Kent merkezinde olduğu gibi merkez ilçelerde de yol çalışmalarına önem verdiklerini belirten Başkan Altepe, “Yolların kaliteli, tretuarların düzgün, altyapı çalışmaları tamamlanmış olmasına dikkat ediyoruz. Yol yapım çalışmalarımız devam ediyor. Düzenlemesi yapılan ve asfaltlanan bölgelerin vizyonu da artıyor ve değer kazanıyor.” dedi.
    Başkan Altepe, Demirtaş’ın yıllardır eksikliği çekilen sıkıntılarının çözümü için öncelikle altyapısını düzenlediklerini belirterek, “Uzun zamandır Demirtaş’ta yaşanan yol sıkıntısını çözüme kavuşturuyoruz. Burada hemşehrilerimiz, kaldırım olmadığından dolayı yollarda yürüyor, yollardaki çukurlardan şikayet ediyorlardı. Buradaki çalışmalar bittiğinde, Demirtaş daha ulaşılabilir bir hale gelecek. Buraya 6 bin ton asfalt döktük.” şeklinde konuştu.
    Bölgedeki alternatif yol çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Altepe, Demirtaş’a girmeden sanayi bölgesine ulaşımı sağlayacak yolla ilgili altyapı çalışmalarının da sürdüğünü bildirdi. Demirtaş’ta vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Altepe, hatıra fotoğrafı çektirdiği çocuklara ise Bursaspor forması hediye etti.