Türkiye’nin ilk yüz nakli yapılan hastaya yüzünü bağışlayan donör Ahmet Kaya’nın kızı Leyla Kahveci Uğur Acar'ı ziyaret ette. Leyla Kahveci’nin eşi tarafından çekilen ziyaret görüntüleri basına dağıtıldı.
Uşak’ta beyin ölümü gerçekleşen Ahmet Kaya’nın ailesi tarafından bağışlanan organlarından yüzünün nakledildiği Uğur Acar’ı bugün donörün kızı Leyla Kahveci ziyaret etti. Ziyaret sırasında Leyla Kahveci’nin eşi Gökay Kahveci tarafından çekilen görüntüler Akdeniz Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler birimi tarafından basına dağıtıldı. Görüntüler, Leyla Kahveci’nin Uğur Acar’ın yanına girmeden önceki hazırlıkları ile başlıyor. Daha sonra içeriye girmeye hazırlanan Leyla Kahveci’nin bir süre tereddüt ederek duraksadığı görülüyor. Görüntülerde, ilk karşılaşma anındaki şaşkınlık da cep telefonu kamerasına yansıyor. Odaya giren Leyla Kahveci, ilk olarak Acar’ın elini sıkarak selamlaşıyor. Daha sonra iki eliyle Uğur Acar’ın elini tutan Leyla Kahveci’nin bir süre sohbet ettiği görülüyor. U
ğur Acar ve Leyla Kahveci birlikte Gökay Kahveci’nin cep telefonu kamerasına baş parmaklarını kaldırarak ‘tamam’ işareti yapıyor.