Türkiye’nin göz sağlığı alanında ilk branş hastanesi olan Dünyagöz Hastaneler Grubu, 12. Hastanesini Adana Seyhan’da açtı. Gözün 19 branşında 240 farklı tedavi yöntemi ile hizmet veren Adana Dünyagöz Hastanesi, Çukurova’nın en gelişmiş göz hastanesi konumunda bulunuyor.
Türkiye’de ve yurt dışında toplam 17 ayrı noktada göz tedavilerinde son teknoloji cihazlar ve en gelişmiş tedavi yöntemleriyle hizmet veren Dünyagöz Hastaneler Grubu’nun Adana hastanesi faaliyete geçti.
Seyhan bölgesinde hizmete giren Adana Dünyagöz Hastanesi, gözün 19 branşında 240 farklı tedavi yöntemi ile 7 gün hizmet veriyor. Göz tedavisinde en gelişmiş teknoloji ve yöntemlerini dünyayla eşzamanlı olarak Çukurova Bölgesi’nin hizmetine sunan hastane, günde 250 poliklinik, 30 ameliyat ve 40 lazer ameliyat yapma kapasitesine sahip. Bu özelliği ile Adana Dünyagöz Hastanesi, bölgenin en geniş hasta kapasitesine sahip hastanesi oldu.
Adana Dünyagöz Hastanesi ile bu güne kadar yatırımı yapılmamış pek çok yeni teknolojiyi ve tedavi yöntemini bölge halkının hizmetine sunduklarını belirten Dünyagöz Hastaneler Grubu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gülferi Yıldırım Öğün, “Profesör ve uzman doktorlardan oluşan medikal kadromuz, bölgenin en deneyimli hekim kadrosundan oluşuyor. Bunun yanı sıra İstanbul ve Ankara hastanelerimizdeki hekimlerimiz de Adana hastanemize konsültasyon desteği verecek” dedi.

YAŞ GRUPLARINA ÖZEL MUAYENE ODALARI
2 bin metrekare kapalı alan üzerine 7 kat olarak inşaa edilen ve 5 yıldızlı otel konforuna sahip olan Adana Dünyagöz Hastanesi’nde lazer tedavisi ile lens ve gözlükten kurtulma yöntemi olan iLASİK tedavisini de bölge halkının hizmetine sunduklarını belirten Öğün, “Lazer tedavilerinde son teknoloji 150KHz IFS lazer artık bölge halkının hizmetinde. Hastanemizde hastaların yaş gruplarına ve göz hastalıklarına özel dizayn edilen muayene, tetkik odaları ve ameliyathaneler mevcut. Hastalara sunduğumuz VIP hizmetler ile bölgede kısa sürede farkını hissettireceğimize inanıyoruz. Adana Dünyagöz’de özel hizmetin konforundan Sosyal Güvenlik Kurumu mensupları da yararlanabiliyorlar. Katarakttan, lazere, şaşılıktan göz estetiğine kadar göze dair tüm branşlarda en gelişmiş tedavi yöntemleri ile hizmet için hazırız” dedi.