Gaziantep polisi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde farklı bir etkinliğe imza attı. Ekipler, Şehitkâmil ilçesinde yaşayan bedensel engelli İdris ve Neşegül Güler çiftine sürpriz kutlama hazırladı. Çift, gül ve mum ışığıyla süslenmiş masada keman eşliğinde yemek yedi, pasta kesti.
Şehitkamil Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, belden aşağıları protez olan ve birbirlerine bağlılıklarıyla herkese örnek olan İdris ve Neşegül Güler çiftine sürpriz yaptı. Ekip otosu ile evlerinden alınan engelli çift, pastahaneye götürüldü. Burada Güler çiftini, gül ve mum ışığıyla süslenmiş masanın başında bir başka ekip karşıladı. Sürpriz bununla da sınırlı kalmadı. İsimlerinin yazılı olduğu kalp şeklindeki yaş pastayı kesen çift, keman eşliğinde baş başa yemek yedi. Polisler daha sonra çifte, günün anısına sedef işlemeli mücevher sandığı ve duvar saati hediye etti.
        Mutlulukları gözlerinden okunan İdris Güler, kendileri için hazırlanan sürprizden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Güler, “Sevginin ne demek olduğunu, hatırlanmanın ne demek olduğunu bize gösterdiler. Çok güzel bir duygu yaşadık. Bunu kelimelerle anlatmak mümkün değil. Ancak yaşanması lazım. Toplum Destekli polise yaptıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.         
        Neşegül Güler ise polislere, “Bize böyle güzel bir gün yaşattığınız için teşekkür ederim.” diye konuştu.