Gaziantep'te sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden anne ve 4 çocuğu gözyaşları arasında toprağa verildi. Cansız bedenleri birbirine sarılı olarak bulunan ailede en büyük acıyı baba Mehmet Yaşar yaşadı. Tabutların başında gözyaşı döken Yaşar, "Koklayacak bir tanesi kalsaydı." dedi.
    Cumhuriyet Mahallesi 119 Sokak'ta Lütfiye Yaşar (40), çocukları Mehmet Can (13), Yunus (11), Dilek (8) ve Elif Yaşar (3)'la birlikte sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. İş için Adana'da bulunan baba Mehmet Yaşar, evdeki eşine ve çocuklarına ulaşamayınca, komşularını aradı. Eve çıkan komşuları kapıyı açan kimse olmayınca itfaiye çağırdı. İtfaiye ekipleri içeri girdiklerinde anne ve 4 çocuğun cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yeri incelemesinin ardından cenazeler otopsi için Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
    Sabah saatlerinde yakınları tarafından morgtan alınan cenazeler Şahinbey'e bağlı Akpınar Mahallesi'ne getirildi. Tabutların başında uzun süre gözyaşı döken baba Mehmet Yaşar'ın feryadı yürek burktu. 'Allahım, hiç günah işlememiş, yalan söylememiş çocuklarımı ve 2 kelimesinden biri Allah olan eşimi cennetine kavuştur' diyen Yaşar'ı yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Çocuklarının tek tek ismini sayarak ağlayan baba, "Koklayacak bir tane de mi kalmaz" diyerek yanında bulunanları da gözyaşlarına boğdu.
    Şahinbey Müftüsü Prof. Dr. Ali Bakkal tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından anne ve 4 çocuğunun naaşı Aktoprak Mezarlığı'na getirilerek, gözyaşları içerisinde yan yana toprağa verildi.
Cenazeye Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.