İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yaşayan Vedat ve Nagihan Altekin çiftinin evine giren hırsız, 15 bin TL nakit para ve 14 bin TL değerinde ziynet eşyasının yanısıra makyaj malzemelerini de çaldı. 5 aylık bebekleri bulunan çift, uzun süredir biriktirdikleri paranın çalınmasına isyan etti. Altekin çifti, evdeki rujları bile çalan hırsıza lanet yağdırdı.

Olay, geçtiğimiz hafta 1673 sokak numara 49'da bulunan apartmanın 3.'cü katında meydana geldi. Bir firmada dağıtıcılık yapan Vedat Altekin ve ev hanımı eşi Nagihan Altekin'in 5 aylık bebekleri Yağızefe ile birlikte yaşadıkları eve gece hırsız girdi. Binanın arka tarafından tırmanarak balkondan eve girdiği tahmin edilen hırsız, Altekin ailesinin bebekleriyle salonda uyumasını fırsat bilerek yatak odasına yöneldi. Yatak odasındaki 15 bin TL nakit para ile 14 bin TL değerindeki ziynet eşyalarını alan hırsız, Nagihan Altekin'e ait makyaj malzemeleri ve rujları da çalarak evden kaçtı.

GENÇ ANNE HIRSIZLA YÜZLEŞMENİN EŞİĞİNE GELDİ
Olayın yaşandığı geceyi anlatan Nagihan Altekin, 5 aylık oğlu olduğu için geceleri sık sık uyandığını belirterek, "O gece bebeğimizle birlikte salonda uyuyorduk. Sabaha karşı uyandım. Mutfağa gidip birşeyler atıştırmak istedim. Mutfakla yatak odamız yan yana. Mutfaktan ayrılıp salona giderken yatak odasının kapısının arkasında insan silüetine benzer birşey fark ettim.

Ama o anda yatak odasına girmek yerine çok uykum geldiği için direkt salona gidip uyudum. Sabah hırsızlık yapıldığını anladım. Eşimle büyük zorluklarla biriktirdiğimiz tüm paramızı çalmış üstelik benim rujlarımı bile çalmış. Sevgililer günü nedeniyle mi onları da aldı anlamadık. O ruju sürüp Alsancak'ta dolaşsın şimdi" diyerek tepki gösterdi.
Hırsızlık olayı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri soruşturma başlattı.