Muğla’nın Fethiye ilçesinde köylerdeki marketlerden çaldıkları sigara ve içkileri Fethiye’de satmaya çalışan şebeke çökertildi. Jandarma ekipleri tarafından yürütülen titiz çalışma sonrasında 4 kişi gözaltına alındı.
    Fethiye’ye bağlı belde ve köylerden çok sayıda hırsızlık ihbarı alan jandarma ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı. Yapılan hırsızlıkların sadece sigara ve içki ile sınırlı tutulmasından yola çıkan ekipler, köy ve beldelerdeki vatandaşlarla yaptıkları görüşme sonrasında 4 kişilik bir şebekeye ulaştı. Şebeke üyelerini yakın takibe alan ekipler Eşen beldesinde bir marketten sigara ve içki çalındığı ihbarını alınca, şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirdi. Bugün sabaha karşı şahısların kaldıkları 2 ev, 2 otel ve 1 apartta yapılan aramalarda çalıntı olduğu belirtilen çok miktarda sigara ve içki malzemesi ele geçirildi.
    Olayla ilgili U. K(19), D.T(24), A.K(27) ve A.C.(43) gözaltına alınırken, zanlıların yapılan sorgusunda köylerden çaldıkları içki ve sigaraları Fethiye merkezde satışa sürdükleri öğrenildi. Zanlıların son 1 ay içerisinde 6 işyerinde hırsızlık olayına karıştıkları bildirildi.     
    Gözaltına alınan 4 kişi Fethiye Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünde geçirildikten sonra organize olarak hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle Fethiye Adliyesi’ne sevk edildi.