Sivas'ın Gemerek Kaymakamı Adnan Tezcan, onarım çalışması devam eden Özel İdare İlköğretim Okulu ve İmam Hatip Lisesi'nde çalışmaları inceledi.
        Tezcan, Gemerek Kaymakamlığınca ihalesi yapılarak onarım çalışması başlatılan okullarda, müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı.
Yetkililere, onarım çalışmalarını kısa sürede tamamlamalarını söyleyen Tezcan, okulların büyük onarıma ihtiyacı olduğunu, ancak yeterli ödeneğin temin edilemediğinden acil onarım gereken tuvalet, sıhhi tesisat ve bazı kapılar ile okul girişinde kısmi çevre düzenlemesi yaptıklarını belirtti.
        Tezcan, okulların durumu hakkında şu bilgileri verdi: "İmam Hatip Lisesi'nin onarım kapsamında dış cephe yalıtımı, çatı yalıtımı, yağmur oluklarının tamiratı, okul bahçesine kilit taş, okul giriş kapı ve merdivenleri, erkek wc ve bilgisayar laboratuvarının tabanı yapılacaktır. Bu çalışmalar sonucunda okullarımız daha modern ve güzel bir ortama kavuşacaktır. Yeni eğitim yılından önce onarım çalışmaları tamamlanacak, öğrencilere sağlıklı bir ortam hazırlanacak."