Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, ikinci el eşya ve kıyafetleri toplayıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.
Tuzla’da yaşayan ihtiyaç sahiplerinin her türlü ihtiyaçlarını karşılayan Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı hayırseverlerin bağışladığı ikinci el ve kullanılmayan eşya ve kıyafetleri adresinden alıyor. Hayırsever vatandaşlardan toplanan eşyalar yıkanıp ütülenip paketlendikten sonra barkodlanarak Gönül Elleri Çarşısı mağazasındaki raflarda yerini alıyor.
Toplanan ikinci el eşyaların tadilatı amacıyla Gönül Elleri Çarşısı binasında çamaşırhane, temizlik ve mobilya atölyesi kurduklarını söyleyen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’da iyi duyguların, yardımlaşmanın herkesi sardığını, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısına yapılan yardımların merkeze başvuran gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını söyledi.
Tersaneler Caddesi üzerindeki 2 bin metrekarelik bir kapalı alan ve iki katlı binada hizmet veren Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısına bağış yapmak isteyenlerin 444 0 906 numaralı telefonu aramaları yeterli. Hayırseverlerin bağışlayacağı eşyaları niteliklerine göre paketlenmesi gerektiğini belirten yetkililer, yardımları adresinden alıyor. Kayıt altına alınan eşyalar Gönül Elleri Çarşısına başvuran ihtiyaç sahiplerine teslim ediliyor. Mağaza stokları, eşya giriş ve çıkışı, kimlere ne kadar eşyanın dağıtıldığı düzenli olarak kayıt altına alınıyor.