Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde yaklaşık 6 metre yükseklikteki balık tutma havuzunu temizlemek isteyen profesyonel dalgıç, ayağına kramp girince suda mahsur kaldı. Yaralı dalgıcı kurtarmak için Sivil Savunma Müdürlüğü ekipleri seferber oldu.
Kaplıkaya Cazibe Merkezi'ndeki vatandaşların balık tutmaları için yapılan göletin rutin temizliği için su tahliye edildi. Temizlik için yarım metre su kalan havuza giren bir dalış merkezinin işletmecisi dalgıç Tuğcan Bayramoğlu, ayağına kramp girmesiyle havuzda mahsur kaldı. Genç dalgıcın omuriliğinde zedelenme olabileceği gerekçesiyle havuzdan çıkartılmayarak suyun üzerinde kurtarma ve sağlık ekibini beklendi.
İlk müdahalesi 112 Acil Ambulans görevlileri tarafından su içerisinde yapılan dalgıcın kurtarılması için Sivil Savunma Müdürlüğü ekipleri seferber oldu. Plastik sedye ve halatlar yardımıyla yukarıya çekilen Tuğcan Bayramoğlu, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan kontrolde sağlık durumunun iyi olduğu belirlenen Bayramoğlu, taburcu edildi.