Samsun’un Tekkeköy ilçesinde hayvanlarını otlatırken dera yatağında sele kapılarak hayatını kaybeden Nermin Beykoz (33)’un cesedi, uzun aramalar sonunda bulundu. Kayalıklara vuran genç kadının cenazesi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından çıkarılırken, annelerinin bir yere gittiğini düşünüp döneceği anı bekleyen oğulları Savaş (15) ile Barış (2) öksüz kaldı.
    İlçenin Kutlukent mahallesinde oturan 2 çocuk annesi Nermin Beykoz, dün sabah erken saatlerde hayvanlarını otlatmak için gittiği meradan bir daha dönmedi. Saat 13.00 sıralarında eşinin eve dönmediğini öğrenen Recep Beykoz (49), araziye çıktığında hayvanların yalnız otladığını gördü. Tüm aramalarına rağmen eşini bulamayan Beykoz, durumu jandarmaya bildirdi.
    Olay yerine gelen jandarma ekipleri, genç kadının Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin Kirazlık Deresi üzerinde bulunan eski içme suyu barajına düşmüş olabileceği şüphesi üzerine Samsun İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne bağlı Arama Kurtarma Birliği, Deniz Polisi ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verdi. Aramalar netice vermeyince, 'Role' telsiz sistemi kurulup aramalara sabaha kadar devam edildi. Bu arada genç kadının çocuklarına çevredeki komşuları sahip çıkarken, Recep Beykoz, gelecek iyi bir haber bekledi.
    Sabah saatlerinde ise çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, Nermin Beykoz’un cesedini dere yatağında buldu. Güçlükle bulunduğu yerden çıkarılan genç kadının cesedi, otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Yetkililer, 2 çocuk annesinin kesin ölüm nedeninin otopsi sonucunda ortaya çıkacağını kaydetti.