Mardin’in Ömerli ilçesinde, 3 askerin şehit edilmesiyle ilgili mesaj yayımlayan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, kanla beslenen her düşünce ve eylemin insanlığın lanetiyle karşılaşacağını ifade ederek, şehitlere Allah’tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne, ailelerine ve millete başsağlığı diledi.

Hisarcıklığul, Mardin’in Ömerli ilçesine bağlı İkipınar Köyü’ndeki Jandarma Karakolu’na dönüş yapan askerlerimize teröristlerce düzenlenen saldırı sonucu, 2 Astsubay, 1 uzman çavuşun şehit olduğu haberini derin bir üzüntüyle öğrendiklerini belirtterek, mesajına şöyle devam etti: "Hepimizin yüreğine ateş bırakan bu haberden, yarar ve gelecek umanlar bilsinler ki bu ülkenin kardeşliğini, bütünlüğünü bozmaya kimsenin gücü yetmez. Kahraman askerlerimize yapılan hain saldırılar da kimsenin yanına kâr olarak kalmaz.
İnsan canına kastederek, mutluluk bulmuş bir insan yeryüzünde tarih boyunca olmamıştır. Seneler boyunca, onbinlerce can alan terör eylemlerini; planlayan, gerçekleştiren ya da bu kanlı işlerden medet umanların, düşmanlık tohumları ekme gayretinin kimseye huzur ve mutlu bir gelecek getirmeyeceğini artık anlaması gerekiyor.
Türk iş dünyası adına, alçak saldırıyı lanetliyor, hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı ile sabır diliyorum.”