Fatsa Belediyesi ve Oruç Derneği tarafından geçtiğimiz yıllarda açılan İftar Çadırı, bu sene yerini İftar Sofrası'na bırakıyor.
    Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, "Bu yıl Ramazan ayında bir değişiklik yaptık, İftar Çadırı yerine İftar Sofrası kuruyoruz. Bu yılki Ramazan yemeğimizi Kültür Sarayımızın çok amaçlı salonunda vereceğiz.” dedi.
    "Umut Derneğimizle ortaklaşa olarak bu yıl bir değişiklik yaptık daha modern daha ferah ve geniş temiz bir mekanda hizmet verelim istedik." diyen Başkan Anlayan, Kültür Sarayı'ndan herkesin yararlanacağını söyledi. Kültür Sarayı içerisinde kafeterya, sergi salonu, gösteri salonu, çok amaçlı salon bulunduğunu hatırlatan Anlayan, "Ramazan ayında düğün, nişan ve sünnet merasimi yapılmayacağından, bizler de çok amaçlı salonumuzu Ramazan ayı boyunca İftar Sofrası'na tahsis ettik.
Daha önceki yıllarda çadırdan yararlanan her vatandaşımız buradan da istifade edecekler, Ramazan ayında artık İftar Soframızla, Kültür Sarayımızda hizmet vereceğiz, ayrıca bizlere yemeğin verilmesinde yardımcı olan hayırsever vatandaşlara ve Umut Derneğimize bir kez daha teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.
    Kültür Sarayı'nda ilk etapta 500 kişinin rahatlıkla iftar açabileceğini belirten Anlayan, "Talep arttığı takdirde fuaye alanımıza da masa atarak, bu sayıyı 600-700 kişiye kadar çıkartabiliriz. Ben şimdiden tüm hemşehrilerimize hayırlı Ramazanlar diliyorum.” şeklinde konuştu.