Konya Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, Bursa merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Oral, Başkan Dündar’dan proje desteği istedi.
Osmangazi Belediyesi’nin örnek uygulamaları ve kalite çalışmalarını yakından incelemek isteyen Konya Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, Bursa'ya geldi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret eden Oral, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Konuk başkanı bilgilendiren Mustafa Dündar, kentlerin gelişmesinde belediyelerin önemini vurguladı. Dündar, "Görevde olduğumuz süreçte şehrimize artı ne kazandırdık, daha iyi ne yaparız diye düşünmeliyiz. Bu noktada Konya Ilgın Belediye Başkanını da kutluyorum, onlarda kendi şehirlerine farklı ve yeni hizmetler kazandırmanın derdine düşmüşler ve Osmangazi’ye gelmişler." dedi.
Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral ise Osmangazi Belediyesi’nin tarihi ve kültürel mirasa yönelik projelerini yakından takip ettiklerini söyledi. Ilgın’ın termal turizm için önemini anlatan Oral, Başkan Dündar’dan restore edecekleri hamamlar için proje desteği istedi. Sümbüllü Bahçe Konağı, Ördekli Kültür Merkezi, Sukaypark ve Hayvan Barınağı’nı gezen heyet, araç yakıt takip sistemini ve dijital arşivi inceledi. Ilgın heyeti, yatırımları da gezerek teknik bilgi aldı.