İstanbul Şehit ve Gazi Aileleri Derneği 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle gazetecilere teşekkür plaketi takdim etti. Program sırasında MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem'de İŞGADER'i ziyaret etti. 

MHP’nin Sempatik Parlamenteri Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Arzu Erdem Bayrampaşa’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi... Önce MHP İlçeye uğrayan yeni ilçe başkanı İbrahim Yeşil’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Erdem daha sonra ilçe başkanı Yeşil ile birlikte İstanbul Şehit ve Gazi Aileleri Derneğini ziyaret etti… Dermek başkanı Hakan Sulu ve idari heyeti tarafından ağırlanan Erdem, 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde derneğe davet edilen ancak pandemi nedeniyle ertelenen plaket tekdimi de bu güne alındı. Bölge basın mensupları bu vesile ile Erdem’in ziyaret programına dahil edilerek, İŞGADER ev sahipliğinde hem Milletvekili hem de Basın mensupları bir araya getirildi. Dostane sohbet gerçekleştirilen davette, çay faslı ile bölgenin önde gelen STK temsilcileri birbiriyle hasret giderdi.. Herkesi tek tek dinleyen öneri ve şikayetinleri not alan Milletvekili Erdem, gördüğü büyük ilgi ve alaka karşısında bir hayli memnun olduğu gözlendi.

Ziyaret kapsamında  Bosna Sancak Trakya Rumeli Balkan  Platform Başkanı Suat Nurkan,28 Giresunlular Derneği başkanı Murat Cenger ve yardımcısı Yasemin Binici’de Vekil Erdem’i yalnız bırakmayanlar arasında yer aldı.

 Ziyaret programın sonunda  Ünlü Kristalci Osman Duman tarafından  tasarlanan İŞGADER tarafından kendisine  hazırlanmış olan Ayyıldızlı özel Kupa  Milletvekilili Arzu Erdem’e Hediye edildi.

İstanbul Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Gazeteciler 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle emeği geçen gazetecilere teşekkür plaketi sundu. İGADER AydınSes Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Murat Aydın'a de Teşekkür Belgesi verdi. Murat Aydın'a plaketi İŞGADER Başkanı Hakan Sulu ile İŞGADER Basın Danışmanı Bayrampaşa Gazetesi Sahibi Yılmaz Birinci takdim etti. 

Malatya ve Şanlıurfa'da ortaşiddetli deprem Malatya ve Şanlıurfa'da ortaşiddetli deprem

İŞGADER tarafından özel hazırlanan Teşekkür Belgeleri Başkan Sulu, Başkan Yeşil ve Vekil Erdem ile birlikte gazetecilere taktim edildi.  Davetlilerin hatıra fotoğraf çektirilmesiyle program son buldu.