Samsun’un Havza ilçesinde önceki gün jandarmanın pusu attığı bölgede açılan ateş sonucu hayatını kaybeden Gökhan Çetintaş(16), gözyaşları arasında toprağa verildi.
        İlçenin Karşıyaka Mahallesi'ndeki evinin önünde helallik alınan Çetintaş’ın cenazesi Havza Kevser Camii'ne getirildi. Baba Hasan Çetintaş ile oğlu Habip, dedesi Kemal Kaya taziyeleri kabul ederken çok üzgün oldukları gözlendi. Çetintaş, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.
        Çetintaş’ın cenazesine Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, İl Jandarma Alay Komutanı Kd. Albay Mustafa Doğru, İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Havza Belediye Başkanı Murat ikiz, ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
        Vali Hüseyin Aksoy, olayla ilgili tahkikatın devam ettiğini, her türlü idari soruşturmanın yapıldığını, olayda bir ihmal görülmesi durumunda gerekli işlemlerin yapılacağını kaydetti.
        Olay günü ağabey Habip Çetintaş’ın ‘Polis İmdat 155’i ve babasını arayıp bilgi verdiği yönündeki iddiaların doğru olduğunu belirten Aksoy, yeni bir açıklamanın doğru olmayacağını savundu.