Tuzladaki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın eşi Fatma Yazıcı, Şifa Mahallesi'nde bulunan Giresunlular Derneği hanım üyeleriyle buluştu. Kadınların toplumdaki yerinin önemine vurgu yapan Fatma Yazıcı, kadınların yaşamın her alanında aktif bir şekilde yer alması gerektiğini belirtti.
Dernek ziyaretleriyle ilçedeki kadınlarla bir araya gelen Fatma Yazıcı, Tuzla'da kadın dayanışmasının önemli bir noktada olduğunu vurgulayarak "Sivil toplum kuruluşları, kent konseyi ve siyasette kadınlar daha aktif yer almalılar" dedi. Tuzla Belediyesi'nin ailelere yönelik eğitici seminerler düzenlediğini de sözlerine ekleyen Yazıcı, kadınların düzenlenen seminerlere katılmalarını eşlerini de teşvik etmelerini söyledi.
Gönül Elleri Çarşısı çalışmalarını da anlatan Fatma Yazıcı, 850'yi aşkın kadın kent gönüllüleriyle Tuzla'da ihtiyaç sahiplerine ulaştıklarını da sözlerine ekledi. Ziyaretlere eşlik eden Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.